Tahniah kerana telah mendaftar di `Berniaga bersama Tya'!

 Sila ikuti langkah seterusnya. 

LOGO RUMAH whatsapp .png
IMG_3029.PNG
bc website.JPG

Berniaga Tanpa Modal 

 Tya nak buktikan pada semua org yang pandang rendah pada Anda.

Anda bisa menadi WANITA yang BERJAYA
Wanita yang ada INCOME tambahan,
Tak perlu modal. 

Tak perlu masuk office, buat dari rumah je.

Jangan risau. 

 

Tya akan GUIDE Anda.
COACHING BIMBINGAN dan SUPPORT Tya berikan secara PERCUMA.

Tya Arifin.JPG

2 Halangan Utama Ramai Orang adalah ;

1. Diri Mereka Sendiri 

Yang tak percaya kalau dia boleh buat
Selalu soal diri sendiri, aku boleh ke?
Sentiasa berAlaaa, Alaaa aku nie tak ada pengalaman berniaga?

Alaaa aku nie takde ilmu... 

2. Modal 

Keinginan ada, semangat ada tapi modal pulak tak ada,
Lepas tu sabotage diri sendiri,

cakap AKU MEMANG Tak boleh BERJAYA 

 

Sekejap,


Tya nak bagitau ANDA, ya ANDA.
Tya nak berikan anda Peluang Berniaga Bersama Tya. 

Proven Result !

Ramai wanita yang telah Tya bimbing.
Bermula daripada Peluang Bisnes Tanpa Modal Sahaja. Salah seorang Wanita yang Tya Bimbing adalah
Jasmine Robert

jasmine result.png
Screenshot 2020-11-26 at 9.08.37 AM.png
WhatsApp-Logo.png

Mutyara Dropship Hotline 012-579 9011 (Miss Alia)

5866d84ef21811b84a04b0dee1b7631f.jpg

Apa tindakan selanjutnya yg ANDA boleh buat ?

1. Share the value.

 Kena Pandai Menjual?
Ehh, tak tak.

Sebenanrnya kena pandai share je.


Keluarga ada? 

Jiran, ada?
Kawan 10 org, atau 5 org ada?
Haa, itu adalah prospect utama ANDA.


Share pada mereka
Seperti yang kita tahu,

Mutyara telah membantu

ramai wanita untuk

tambahkan tenaga dan masalah dalaman.
Dengan Anda berkongsi,

share je kepada mereka.

Mudah kan? 

2. Social Media

Instagram ada?

FaceBook ada?
Whatsapp? Pasti ada kan.


Platform inilah yang Anda boleh terus gunakan untuk share kebaikan mutyara. Hanya dengan menggunakan

platform yang dah ada,
boleh jadikan ia Marketing

Pertama untuk Anda nak mulakan 

3. Bertindak


Pasti Anda nak Ubah hidup anda?
Nak dapat GOOD INCOME EXTRA INCOME,
Untuk nak capai semua ini.

Kena bertindak!
Ramai orang yang tahu peluang

tapi tak ramai orang yang Bertindak.


Sampai bila kita nak hidup macam ni,
Tya yakin anda boleh sangat berjaya!


Tya dan team mutyara akan guide anda, bersama anda di perjalanan baru ini.